TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons Aanbod
• Mobiel Betalen
• Online Betalen
• Webshops
• Terug naar HomeOnline Betalen

TargetMedia beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan betaalmethodes om uw klanten online via uw website te laten betalen. Middels een Plug & Play module kunt u in een keer alle voor u relevante betaalmethodes toevoegen aan uw website. Wilt u specifiek een bepaalde betaalmethode hebben, dan kunt u deze individueel activeren voor uw product of dienst.

Naast de Plug & Play module kunt u ook betaalmethodes white-label inbouwen in uw eigen website of toepassing, via de Ontwikkelaars Module.

Het aanbod betreft zowel MicroPayments (via 09xx, Premium SMS, Wallie etc.) als ook Macropayments (via Ideal, Mr Cash Bancontact, DIRECTebanking etc.)

Direct Online Betalen gebruiken:
Wij bieden u de mogelijkheid om nu direct online gebruik te maken van onze Online betaalmethodes en binnen een half uur uw eerste klanten te kunnen bedienen. klik hier


Neem contact met ons op om uw vragen/wensen te bespreken:
Het kiezen van de juiste betaalleverancier voor uw website is een belangrijke keuze. Ook kan het zijn dat u meer informatie wilt of ondersteuning bij het maken van de de voor U juiste keuze. Wij nodigen u van harte uit om even contact met ons op te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.


Quick links
Betaal Diensten 
SMS Diensten 
IVR Diensten 
Contact 
Voorwaarden